Váš český horokrejčí
Váš český horokrejčí

Svítící vesta

Vladimír Bureš 16.01.2023

Svítící vesta s reflexními prvky a se zabudovaným aktivním svícením.

Komu je určena?

Ve Faramugu umíme pracovat s aktivně svítící LED technologií.
Tyto vesty byly určeny pro městskou policii. A mohli je využít třeba pořadatelé sportovních a kulturních akcí.

Technologie LED a optických vláken vznikla na TUL Liberec a optiku vyrábí SCILIF SUNFIBRE. Vestu pak FARAMUGO – jde tedy o ryze český produkt. Jedná se systém vysoké kvality a životnosti, o inovační a světově exkluzivní technologie. Czech made product.

Dělali jsme i verzi OUTDOOR, určenou pořadatelům horských a jiných běhů, triatlonů a extrémních akcí, pořádaných večer, v noci nebo na 24 h. Ve více variantách světla mohou vestu obléci pořadatelé sportovních akcí – odliší se dle vstupu, místa shromáždění účastníků různých tratí apod.

Čištění při 30°C teploty vody, ručně. Praní na jemný program s vyjmutou kontrolní jednotkou. Nežehlit. Možno chemicky čistit.

SPECIFIKACE VESTY: Velikost unisex M, L, XL. Váha 480 g (verze MP). Vrchní materiál je Mons 160 g, barva 98 reflexní žlutá a děrovaná 3D síťovina R911 340 g. Barva vesty je žlutás šedými reflexními prvky. Černý zip, 1 kapsa vzadu, malá přední vpravo na zdroj, poutka vpředu (vysílačka apod.), žluté světlo (příp. červené). Na zádech je malé logo Faramugo, na hrudi logo Scilif Sunfibre. Světlovody jsou 1-stranná optická vlákna s LED a kontrolní jednotka, tedy ta základní, BASIC, je Li-Ion 800 mAh (až 5 h. svícení). HD až 7 h., SHD až 12 h. Umožňuje velmi intenzivní svícení/méně intenzivní svícení/ekonomicky nejméně náročné světlo s nižší intenzitou vyzařování/varovné blikání. Dobíjení za pomoci běžného micro USB konektoru (k mobilním telefonům).