Váš český horokrejčí
Váš český horokrejčí

Spolupracujeme - ČasNaRyby.cz

Vladimír Bureš 06.01.2022

Web magazín ČasNaRyby.cz

Web magazín ČasNaRyby.cz přináší rybářům tipy na nejzajímavější aktuální vybavení na trhu, ale také rady, jak dosáhnout v rybaření těch nejlepších výsledků a jak si rybářskou vášeň co nejlépe vychutnat.

Pokud máš čas na ryby, máš čas na přírodu, na zážitky, na adrenalin i odpočinek a taky na přátele, a proto chci rybařit, co nejdéle mi život dovolí.

Šéfredaktor ČasNaRyby.cz Jirka Louthan si dal za úkol svými recenzemi zbourat některé mýty, kterými se rybáři zbytečně řídí při výběru co "nejkvalitnější" výbavy na jejich výpravy. Web se také snaží svými články podpořit české výrobce nejen rybářského, ale obecně outdoor vybavení a ocenit řemeslnou snahu malých tuzemských firem.

A co z toho budete mít vy?

Společnými silami bychom vám rádi nabídli Faramugo oblečení, ideální pro rybaření. Což se nám může podařit dokonalou součinností s ČasemNaRyby.cz

Recenze bundy Nanosuuf či kalhot Talabo vyšla i na Modemanu a na Time4men - https://www.modeman.cz/bunda-od-faramuga-je-lazni-pro-outdoorove-nadsence/ a https://time4men.cz/ultra-spickove-obleceni-od-ceskeho-faramuga.